fbpx

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Pokud jste návštěvníkem mých stránek, odběratelem novinek pomocí emailu, mým fanouškem na sociálních sítích, poskytujete mi své osobní údaje. Vaše údaje zpracovávám a za jejich bezpečnost odpovídám. Slibuji, že vaše údaje dostatečně chráním a podřizuji se požadavkům Nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Správcem vašich osobních údajů je Marek Liška

Správcem osobních údajů je Marek Liška, Hajní 653, 739 24 Krmelín, IČ: 05804434, který provozuje mé webové stránky www.studioraz.cz. Správce vaše údaje spravuje a určuje, jak dlouho budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem. Vybírá také další zpracovatele, které ke zpracování využívá.

Jaké údaje zpracovávám a proč

Vaše osobní údaje zpracovávám především proto, abychom vám mohl poskytovat co nejkvalitnější obsah a posílat věci zdarma. Jednotlivé důvody zpracování:

  • E-mailové kampaně a newslettery

Jste zákazníkem: Zpracovávám váš e-mail, sleduji na co klikáte v e-mailu a jaké typy e-mailů ode mne otevíráte za účelem přímého marketingu – zasílání obchodního sdělení. Pokud jste mým zákazníkem, zasílám vám novinky z důvodu oprávněného zájmu, který u vás důvodně předpokládám.

  • Soutěže a giveaways

Pokud se účastníte nějaké soutěže, zpracovávám váš e-mail pouze za účelem kontaktování v případě výhry. Po skončení soutěže váš kontaktní údaj z mé databáze vymažu, pokud mě explicitně nepotvrdíte souhlas se zasíláním dalších e-mailů.

  • Poskytování služeb, plnění obchodní smlouvy a vedení účetnictví

Pokud jste zákazníkem, zpracovávám z důvodu plnění smlouvy (např. zaslání přihlašovacích informací, zanesení do účetnictví, nebo předání vámi zakoupeného zboží přepravní firmě) tyto vaše osobní údaje: fakturační údaje, tedy vaše jméno a příjmení, adresa, pokud máte, telefon a e-mail.

Osobní údaje zpracovávám po dobu trvání vašeho souhlasu, nejdéle však 5 let od udělení souhlasu nebo poslední objednávky.

Předávání osobních údajů třetím osobám

Vaše údaje zpracovává správce Marek Liška, s využitím dalších čtyř zpracovatelů. Společnosti Mailchimp, společnosti WordPress, jejichž zpracování spočívá v uchovávání údajů na zabezpečených cloudových serverech. V případě zakoupení fyzického zboží na mém webu, předávám vaše jméno, adresu a telefon společnosti Česká pošta a uchovávám po dobu 14-ti dní dojenku pro případné reklamace dopravy.

Abych mohl měřit, jak se vám na našem blogu líbí, kde trávíte nejvíce času a kam klikáte, používám další poskytovatele služeb pro určité zpracovatelské operace. Jsou to:

  • Google – Google Analytics pomocí měřícího kódu
  • Mailchimp – emailingový systém 

Jak mě můžete kontaktovat

Ať už na mě máte jakoukoliv otázku nebo požadavek, můžete mě kontaktovat na e-mailové adrese: email@marekliska.cz.

Předávání vašich dat mimo Evropskou Unii

Vaše data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vaše data jsou u mě v bezpečí. Přijal jsem technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu (poznáte to tak, že vedle mé webové adresy v adresním řádku prohlížeče je zelený zámek s textem „Zabezpečeno“) a zabezpečil vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte správce prostřednictvím e-mailu: email@marekliska.cz

Máte právo na informace, které si právě teď čtete.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám do 30 dnů doložím, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo.

V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázán zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc rád pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohl něco udělat a případné pochybení napravit k vaší spokojenosti.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj zákazník na základě mého oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Jsem povinen zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost se mnou přitom trvá i po skončení závazkových vztahů. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje žádné jiné třetí straně nevydám.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti 5.10. 2018

Možnost platby pomocí papírových šeků, platební kartou, nebo hotově. 

O mně

Jmenuji se Petra Lišková a před časem jsem se rozhodla vzít svůj život do vlastních rukou, převzít za něj zodpovědnost a být šťastná. To především obnášelo skončit s prací účetní, kterou jsem vykonávala 15 let a poslední dobou pouze z důvodu finančního zabezpečení své rodiny. Toužila jsem dělat něco, co by mě naplňovalo radostí, bylo by prospěšné lidem a neškodilo životnímu prostředí. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla absolvovat základní kurz v masérské škole Zázraky Duše a od té doby se dějí v mém životě opravdové zázraky. Zpočátku jsem se Bowenově terapii a masážím věnovala jen v kruhu rodiny a přátel, poté jsem o víkendech dojížděla do wellness hotelu Ondrášův dvůr v Beskydech. Díky této zkušenosti jsem získávala stále více sebedůvěry tuto krásnou práci vykonávat sama za sebe.

Provozovna

Masáže provozuji v estetickém centru Lenky Kralovanské

Studio regenerace a zdraví
Náměstí Jurije Gagarina 2046/1B
710 00 Slezská Ostrava

Petra Lišková
IČO: 07914636
Bankovní spojení: 
2401421577/2010

Masáže Ostrava s příjemnou atmosférou, vůní a relaxační hudbou. Cena od 300 Kč. Platba kartou, Sodexo, Edenred, věrnostní program.
Dlouholetá praxe. 
Sportovní masáže, lymfatické masáže, regenerační olejové masáže, báňkování, reflexní masáž plosky nohou,
masáž lávovými kameny, aroma terapie, Bowenova terapie.

Masáže Ostrava s příjemnou atmosférou, vůní a relaxační hudbou. Cena od 300 Kč. Platba kartou, Sodexo, Edenred, věrnostní program. Dlouholetá praxe. 

Sportovní masáže, lymfatické masáže, regenerační olejové masáže, báňkování, reflexní masáž plosky nohou,
masáž lávovými kameny, aroma terapie, Bowenova terapie.